Van mijn voornemen om iedere week een nieuw recept uit te proberen komt op dit moment nog niet veel terecht. Gelukkig kan ik altijd vertrouwen op mijn klassiekers.
Spaghetti van bij Dominique
Uit Mijn papa is de chef
Voor 4 personen
1 ui, fijngesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesnipperd
boter
500 gram gehakt half om half
1 blik tomatenblokjes (800 gram)
1 takje tijm
1 takje rozemarijn
200 gram spaghetti
Parmezaanse kaas
olijfolie
1. Stoof de knoflook en ui aan in wat boter, voeg er het gehakt aan toe en bak alles mooi aan. Doe er de tomatenblokjes, tijm en rozemarijn bij en laat 1 uur zachtjes sudderen.
2. Kook de spaghetti in gezouten water met een scheutje olijfolie tot ze beetgaar zijn.
3. Serveer met versgeraspte Parmezaanse kaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten